QUI SOM

Sinergias Media és una agència de mitjans especialitzada a la planificació i producció de campanyes de publicitat en mitjans offline i online, que compta amb la col·laboració de dissenyadors gràfics, copywriters, webmasters, fotògrafs, locutors, actors, músics i assessors de comunicació, que aporten una experiència de més de 15 anys en el sector.
Volem ser identificats per la nostra manera de treballar, oferint sempre la millor solució per a qualsevol tipus de repte. Sempre estem pensant en el benefici dels clients. Posi a les nostres mans les seves necessitats de màrqueting i publicitat i les convertirem en els seus avantatges més competitives. D’aquesta forma podrà diferenciar-se de la seva competència i aconseguir l’èxit desitjat.

 

LA PUBLICITAT ENS AGRADA. LA NOSTRA TRAJECTÒRIA ENS AVALA.

TESTIMONIS

josep_manel_oregall-v2

Josep Manel Ogalla

President del Col.legi Oficial
de Podòlegs de Catalunya

Amb la nostra agència de mitjans hem aconseguit una excel·lent notorietat amb les campanyes planificades en premsa, ràdio, televisió i digital, que ens han permès sensibilitzar a la població catalana sobre la importància que té la cura dels nostres peus. El tracte personalitzat, l’eficàcia en les campanyes de comunicació i el compliment del servei dintre del termini i en la forma , són alguns dels valors de Sinergias Media..

Xavi Ruiz Riera

Coordinador de l’Àrea de Comunicació i Màrketing aecc – Catalunya Contra el Càncer, Junta de Barcelona

Amb Sinergias Media hem optimitzat la campanya produïda i planificada en diferents televisions, donant a conèixer el servei d’atenció psicològica que ofereix la aecc-Catalunya contra el càncer al pacient i els seus familiars per afrontar la malaltia del càncer. Destacaria de Sinergias Media la seva capacitat d’adaptar-se al pressupost, la negociació en la compra de mitjans i la presentació dels resultats de la campanya realitzada per millorar els resultats de futures accions.

Juli De Miquel

Soci Director Euroforo Arasa
de Miquel Advocats

Sinergies Media ha produït i planificat diverses campanyes a televisió, transmetent els valors de confiança, serietat i implicació del nostre despatx i també la tranquil·litat que aporta Euroforo Arasa de Miquel Advocats en assessorament legal als seus clients.